Viamari

Familiepark Zeldenrust, Oostkapelle

Familiepark Zeldenrust - Oostkapelle, Walcheren

Op het terrein van de voormalige boerderij Zeldenrust, zijn zes nieuwe vakantiehuizen (Zeldenrust zes, Zeldenrust vier, Appel, Druif, Perzik en Vijg) gebouwd in wat ooit het boerenwoonhuis met daarachter de stal was. Er is gebruik gemaakt van de mooiste materialen en de vakantiewoningen zijn voorzien van alle moderne luxe en comfort.

Rondom de vakantiehuizen is er veel ruimte. Alle huizen hebben een eigen terras met schutting voor enige privacy. Op het grote grondstuk is o.a. een zandbak, trampoline, speelhuisje, kabelbaantje, uitkijktoren en speeltoestellen voor uw kinderen en er is een klein hertenkamp. Er is een gezamenlijke barbecue plaats. De twee huizen Zeldenrust Vier en Zes hebben een eigen barbecue.
Er zijn voldoende parkeerplaatsen op het terrein.

De vakantiehuizen  liggen op een riant grondstuk in een rustige en landelijke omgeving, dat grenst aan het natuurgebied De Pekelinge aan de rand van het gezellig dorp Oostkapelle. Met de fiets bent u in tien minuten aan het strand bij de Duinweg en binnen vijf minuten bent u in het centrum met winkeltjes, restaurants en een supermarkt.

In de omgeving
De vakantiehuizen liggen op slechts drie kilometer afstand van het strand in Oostkapelle en in de nabijheid van de dorpen Westkapelle, Zoutelande en het stadje Veere. De mondaine badplaats Domburg met golfbaan is binnen tien autominuten te bereiken. In ongeveer een kwartier bent u met de auto in provinciehoofdstad Middelburg.De directe omgeving is ideaal om op de fiets te verkennen.