Viamari

Park Ganuenta, Colijnsplaat

Park Ganuenta - Colijnsplaat, Noord Beveland

Park Ganuenta is een uniek project van uiterst luxe recreatiewoningen en appartementen, prachtig gelegen aan de rand van het Zeeuwse Colijnsplaat midden in een natuurgebied, Nationaal Park Oosterschelde. De vakantiewoningen zijn gebouwd in een authentieke Zeeuwse bouwstijl. Verblijf in één van onze luxe wellness woningen: 

  • 12 persoons wellnessvilla met uw eigen inpandig zwembad
  • 10 persoons luxe familievilla met wellness voorzieningen 
  • 8 persoons luxe familievilla met wellness voorzieningen
  • 6 persoons luxe huis met wellnessvoorzieningen  


Arrangementen 
Om uw vakantie nog aangenamer te maken, zijn er bij Parc Ganuenta verschillende arrangementen bij te boeken. 
Geen zin om te koken? Tijdens uw verblijf in de 10 of 12 persoon wellnessvilla maakt een privé kok, terwijl u lekker aan de grote keukentafel zit met vrienden of familie, graag een heerlijke maaltijd voor u klaar. 
Maak uw wellnessvakantie aan huis pas echt compleet door een massage of gezichtsbehandeling aan huis te boeken! 

In de omgeving 
Het vissersdorp Colijnsplaat, gelegen in Noord-Beveland, is op loopafstand van Parc Ganuenta. Elke donderdag wordt hier verse vis aan land gebracht. Diverse (vis)restaurants liggen dus om de hoek. Vanuit Colijnsplaat ben je zo bij andere monumentale steden of bezienswaardigheden. Binnen een aantal autominuten bent u zo bij Middelburg, Veere of Zierikzee. Zowel op Walcheren als op Noord-Beveland zijn de schoonste stranden van Nederland en badplaatsen te vinden. Ontdek Zeeland!